تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024
7

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان: وجود ۵۵۰ مدرسه سنگی و خطر آفرین در شهرستان های ایذه و باغملک

  • کد خبر : 4302
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان: وجود ۵۵۰ مدرسه سنگی و خطر آفرین در شهرستان های ایذه و باغملک

مدیرکل آموزش و پرورش در جلسه شورای برنامه ریزی استان خوزستان اعلام کرد: وجود ۲ هزار مدرسه تخریبی در استان خوزستان/کمبود ۱۶ هزار معلم در استان/نیاز استان خوزستان به ۱۰ هزار کلاس جدید مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از وجود ۲ هزار مدرسه فرسوده و خطرآفرین در استان و کمبود ۱۶ هزار نفری معلم در […]

مدیرکل آموزش و پرورش در جلسه شورای برنامه ریزی استان خوزستان اعلام کرد:

وجود ۲ هزار مدرسه تخریبی در استان خوزستان/کمبود ۱۶ هزار معلم در استان/نیاز استان خوزستان به ۱۰ هزار کلاس جدید

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از وجود ۲ هزار مدرسه فرسوده و خطرآفرین در استان و کمبود ۱۶ هزار نفری معلم در آموزش و پرورش استان و نیاز خوزستان به ۱۰ هزار کلاس درس جدید خبر داد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان، کورش مودت پیش از ظهر امروز پنج شنبه ۱۶ آبان ماه ۹۸ در جلسه شورای برنامه ریزی استان خوزستان در شهرستان ایذه اعلام کرد: شهرستان ایذه دارای ۵۵۰ مدرسه سنگی و خطرآفرین است که برای ساخت این مدارس به ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه ۶ هزار فضای آموزشی در سراسر استان وجود دارد، توضیح داد: از این تعداد بالغ بر ۲ هزار در قالب ۱۰ هزار کلاس درس تخریبی هستند که این فضاها نیاز به بازساری و نوسازی دارند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در عین حال با اظهار اینکه سرانه فضای آموزشی استان خوزستان ۴/۸ مترمربع است؛ خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص کشوری این سرانه می بایست به ۵/۲ مترمربع ارتقا یابد. به بیانی دیگر آموزش و پرورش خوزستان به ۱۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز دارد.

مودت اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر استان خوزستان، کلاس های درس در سراسر استان نیاز به ۱۰ هزار کولر و سیستم سرمایشی دارند. همچنین ۵ هزار آب سردکن نیز می بایست در سراسر مدارس استان توزیع شود.

وی همچنین با بیان اینکه بزرگترین چالش پیش روی مجموعه تعلیم و تربیت استان موضوع کمبود نیروی انسانی است؛ توضیح داد: بر اساس بررسی های صورت گرفته استان خوزستان با کمبود ۱۶ هزار نفری نیروی انسانی مواجه است. با این وجود تاکنون آموزش و پرورش با استفاده از راهبردهایی مثل دو نوبته کردن مدارس، پرداخت اضافه کار و همچنین انتقالی به دنبال برطرف ساختن این چالش بوده است. 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته تنها راه های برون رفت از مشکل کمبود نیروی انسانی ارتقای ظرفیت جذب دانشجو معلمان و همچنین دو نوبته کردن مدارس است‌. 

مودت همچنین با بیان اینکه استان خوزستان در هفته بالغ بر ۳۹۰ هزار ساعت حق التدریس پرداخت می کند؛ تصریح کرد: این مقدار از پرداخت حق التدریس نشان از کمبود شدید نیروی انسانی در استان است که می بایست برای این مشکل نیز راه حلی بیابیم.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش خوزستان در بخش نیروی خدماتی نیز دچار مشکل است به طوری که بر اساس برآوردها مدارس ما به ۴ هزار نیروی خدماتی نیاز دارد‌. 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: در بخش آموزش ابتدایی با کمبود ۱۳۰۰ نفری معلم مواجه هستیم. در بخش متوسطه نیز ۷۰۰ نفر ساعت کمبود داریم.

مودت همچنین با اشاره به آمار یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری دانش آموزان در استان خوزستان؛ عنوان کرد: بر اساس آمار دانش آموزی، بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان سرانه می بایست به آموزش و پرورش استان تعلق گیرد در حالی که سال گذشته تنها یک میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است و در سال تحصیلی جدید نیز تنها ۶۰۰ میلیون تومان اختصاص پیدا کرده است. با این روند مدیریت آموزش و پرورش کار دشواری خواهد بود.

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم با عنایت شورای برنامه ریزی استان و همچنین استاندار محترم حمایت  ویژه ای از آموزش و پرورش استان در بحث اعتبارات صورت گیرد.

 

طبق خبرهای رسیده به پایگاه خبری مُنگشت پرس در آموزش و پرورش باغملک قریب ۴۰ مدرسه فرسوده و در معرض تخریب وجود دارد. امیدواریم قبل از هرگونه حادثه پیگیریهای لازم در این زمینه انجام گیرد و به این مدارس رسیدگی شود

لینک کوتاه : https://mongashtpress.ir/?p=4302

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.