تاریخ : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024
19
آزادی موبایل های برای دانش آموزان

موبایلها با استفاده پیام رسان شاد آزاد شدند

  • کد خبر : 4854
  • ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
موبایلها با استفاده پیام رسان شاد آزاد شدند
موبایلها با پیام رسان‌ شاد از قرنطینه گشتند آزاد / نویسنده علی ذکوی

بیشترین مخاطب این سطور، خانواده ها و معلمانی هستند که یا گوشی هوشمند دارند یا قادر به خرید آن هستند.

مقدمه۱:  احتمالا کلاس های درس تا پایان سال به صورت حضوری برگزار نمی شوند. این احتمال کماکان‌بسیار قوی است و اگر استثنایی باشد شاید برای پایه دوازدهم و حداکثر برای نهم و ششم باشد.

مقدمه دوم‌: کنکور باید برگزار شود( تقریبا به هر قیمتی) و شواهد و قرائن حاکی از برگزاری حتمی آن است. البته آزمونهای کتبی و نهایی دوازدهم هم‌ وضعیتی مشابه دارند.

آموزش و پرورش برای جبران عقب ماندگی‌های دانش آموزان اقدام به طراحی شبکه اجتماعی دانش آموزان، با نام‌اختصاری شاد کرده است تا از شر پیام رسان های داخلی و خارجی راحت شود کاری که بسیاری از کشورهای خارجی از سالها پیش انجام داده اند.

شاد قرار است کار مدرسه را به تمام و کمال انجام دهد. قرار است در شاد، حضور و غیاب انجام شود، تدریس شود تکلیف داده شود و انجام تکالیف از دانش آموزان خواسته شود و حتی قرار است از همین طریق آزمون برگزار شود.

شاد هنوز کامل نیست، ایراداتش به مرور برطرف می شود ولی نهایتا باید همه، شاد را به عنوان جزئی لاینفک از آموزش و پرورش بپذیرند. فعلا هم برای رفع مشکلات شاد با مدیر، معلم یا مسئول فن آوری اداره مشورت کنید.

دانش آموزان‌ باید از کودکی استفاده درست از فضای مجازی را یاد بگیرند و حتی به سمت و سوی کسب و کارهای اینترنتی گام‌بردارند. یاد بگیرند که گوشی صرفا برای سرگرمی و استفاده های نامطلوب نیست. بلکه می توانند بستری مناسب برای افزایش سطح کمی و کیفی دانش باشند.

اولیا و معلمان هم باید آرام آرام فوبیا و ترس از نرم‌افزارها و برنامه های تحت وب را از خود دور کنند و مخصوصا، تولید محتوا باید بخشی از کارنامه و ارزشیابی جدی معلمان در پایان هر سال شود. آری ما وارد سال ۲۰۲۰شده ایم و نسل های آینده و فرزندانمان از ما نمی پذیرند که با فناوری های نوین بیگانه باشیم.

به عنوان ولی دانش آموز یا معلم، به جای انتقادهای منفی و انداختن توپ در زمین دولت و آموزش و پرورش، در صدد تلاش برای برگزاری کلاس های فرزندان و دانش آموزان‌مان در بستر فضای مجازی باشیم و در این مسیر آموزش و پرورش، مدیران و سایرمعلمان  را درک کنیم و با آنها همراهی و همکاری کنیم.

آموزش و پرورش در تلاش است تا تبلت هایی برای دانش آموزان کمتر برخوردار خریداری کند هر چند ممکن‌است نتواند به صورت کامل پوشش دهد اما برنامه هایی برای دانش آموزان عشایر و مناطق کمتر برخوردار دارد که ولو به صورت حضوری مانع از عقب افتادگی درسی آنها شوند.

برنامه شاد می تواند با تولید محتوای آموزشی در سطح انبوه، حتی پس از کرونا همچنان به صورت وسیع مورد استفاده قرارگیرد، تشکیل کلاسهای کنکور، ارتباط دانش آموزان با دبیر پس از کلاس های حضوری و سرویس دهی آموزشی معلم به فراگیران می تواند  پس از کرونا انقلابی در آموزش و پرورش ایجاد کند.

یادمان‌باشد با گلایه و شکایت دردی دوا نمی شود و اولیا برای جلوگیری از عقب افتادگی فرزندانشان چاره ای جز همراهی با آموزش و پرورش ندارند بچه های ما باید سال بعد در کلاس بالاتر بنشینند اولی هاحتماباید الفبارایادبگیرند. ششمی ها باید به مقطع متوسطه وارد شوند. نهمی ها باید انتخاب رشته کنند. دوازدهمی ها باید معدل کتبی داشته باشند و کنکور بدهند. دست به دست هم دهیم و با همدلی و خوش بینی به سمت یک تغییر اجباری ولی مفید پیش برویم.

با آرزوی توفیق برای همه دانش آموزان و آرزوی عدم توفیق برای کرونا و دشمنان این مرز و بوم.

لینک کوتاه : https://mongashtpress.ir/?p=4854

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.